ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ MI&MO!
Close
Παντανάσσης 24 Πάτρα 26221
09:00 - 21:00

Εδώ θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που χρειάζεται ένα νεογέννητο μωρό κατά την άφιξή του στο σπίτι όπως : Αλλαξιέρες, μπουρνούζια, πετσέτες, κουβέρτες, πάντες, σεντόνια, σετ προίκας, κουνουπιέρες, μαξιλάρια θηλασμού και πολλά άλλα πράγματα που χρειάζεται το μωράκι σας στα πρώτα χρόνια της ζωής του.

To Mi&Mo δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού εμπορίου σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδικά ρούχα, τα βρεφικά ρούχα και την προίκα μωρού καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ένδυσης του μωρού σας. Είμαστε δίπλα σας με μια πλήρη και μεγάλη ποικιλία προϊόντων (προίκας μωρού) βρεφικής ανάπτυξης που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη και κάθε απαίτηση.

Τώρα μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του miandmo.gr μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το νεογέννητο μωρό σας και για την προίκα του μωρού σας.

Τι προϊόντα θα βρειτε στο miandmo.gr

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπως προαναφέραμε καλύπτουμε μια τεράστια ποικιλία σε:

Όλα τα είδη προίκας μωρού που διαθέτουμε, σας παρέχονται μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Έτσι, πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλά σχέδια και χρώματα και σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου.

Οικονομικές τιμές, εγγυημένη ποιότητα

Στο miandmo.gr φροντίζουμε να σας παρέχουμε όλα τα είδη της προίκας μωρού που θα χρειαστείτε, στην καλύτερη ποιότητα υλικών αλλά και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Κατανοούμε το γεγονός ότι κάθε νέος γονιός θέλει πάντα να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στο μωρό του. Έτσι, εμείς στο miandmo.gr φροντίζουμε να παρέχουμε το καλύτερο σε εσάς, τους γονείς. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη.

Επιπλέον, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, καταφέραμε μέσα από έξυπνες συνεργασίες που έχουμε να κάνει, να σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Μπορείτε να κάνετε την έρευνά σας και θα είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση!

Βλέπετε 1–30 από 106 αποτελέσματα

Μη Διαθέσιμο
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειο