ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ MI&MO!
Close
Παντανάσσης 24 Πάτρα 26221
09:00 - 21:00
Επώνυμα παιδικά ρούχα ή ανώνυμα? Τι είναι καλύτερο για τα παιδιά.

Στις μέρες μας, πολλοί γονείς νιώθουν να έχουν τεράστια κοινωνική πίεση που τους ωθεί στο να ντύνουν τα παιδιά τους μόνο με επώνυμα ρούχα. Θεωρούν ότι ο περίγυρος τους θα τους περιφρονεί η δεν θα τους εκτιμάει τόσο πολύ αν ντύνουν τα παιδιά τους με φθηνά ρούχα που δεν είναι επώνυμα. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο ακριβά ή μη πρακτικά μπορεί να είναι τα επώνυμα παιδικά ρούχα, οι γονείς εξακολουθούν να τα αγοράζουν. Σε αυτό το άρθρο, θα σας εξηγήσω λεπτομερώς εάν πρέπει να αγοράσετε επώνυμα ρούχα για τα παιδιά σας ή όχι.

Οι περισσότεροι γονείς, φαντάζομαι είστε και εσείς μέσα στους περισσότερους, λατρεύουν να ντύνουν τα παιδιά τους με κομψά ρούχα, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα. Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά φαίνεται πως κάποιοι λόγω των κοινωνικών η social επιρροών που έχουν, νιώθουν υποχρεωμένοι να αγοράζουν μόνο επώνυμα ρούχα για τα παιδιά τους.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αξίζει να αγοράζουν μόνο επώνυμα ρούχα και συνήθως κάνουν τα πάντα για να τα αγοράσουν ακόμα κι αν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Πιστεύουν ότι οι φίλοι τους, οι γνωστοί τους και γενικά η κοινωνία δεν θα αποδεχτεί τα παιδιά τους (με τον τρόπο που θέλουν αυτοί) εάν δεν είναι ντυμένα με επώνυμα παιδικά ρούχα. Οπότε το να ντύνουν τα παιδιά τους με επώνυμα ακριβά ρούχα θεωρούν ότι ο κόσμος θα αποδεχθεί τα παιδιά τους σαν μια καλύτερη εκδοχή τους.

Δεν είμαι κατά της αγοράς επώνυμων παιδικών ρούχων, άλλωστε και στο κατάστημα μας υπάρχουν αρκετά επώνυμα ακριβά ρούχα. Προσωπικά όμως πιστεύω ότι μπορούμε να προμηθευτούμε πολύ όμορφα και στυλάτα μη επώνυμα παιδικά ρούχα. Δεν χρειάζεται απαραιτήτως να ξοδεύετε όλα τα χρήματα σας ή να δανείζεστε κάθε φορά που πηγαίνατε να ψωνίσετε παιδικά ρούχα. Όπως ανάφερα πιο πάνω στο Mi&Mo έχουμε αρκετά επώνυμα ρούχα, αλλά υπάρχουν και πολλά αλλα μη επώνυμα που είναι εξίσου κομψά, αλλά και φθηνά παιδικά ρούχα. Υπάρχουν επίσης παιδικά ρούχα σε προσφορά όπου εκεί μπορείτε να βρείτε πολύ καλά κομμάτια σε συμφέρουσες τιμές. Δείτε : παιδικά ρούχα για αγόρια προσφορές  | παιδικά ρούχα για κορίτσια προσφορές

Παρακάτω, έχω επισημάνει τη διαφορά μεταξύ επώνυμων ρούχων έναντι των ανώνυμων ρούχων. Προσοχή όταν λέω ανώνυμα ρούχα δεν εννοώ υφάσματα χαμηλής ποιότητας η σχέδια ξεπερασμένα. Μιλάω για ανώνυμα ρούχα τα οποία όμως είναι ποιοτικά και στυλάτα.

Κόστος

Τα επώνυμα παιδικά ρούχα είναι πολύ ακριβά σε σύγκριση με τα μη επώνυμα παιδικά ρούχα. Δεν είναι κακό να αγοράζετε και να ντύνετε τα παιδιά σας με ακριβά ρούχα, ειδικά αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, αλλά θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη την πρακτικότητα και τη χρηστικότητά τους.

Όπως είπε η Emma Watson AKA Hermione Granger – «Το να φοράς ρούχα χωρίς επωνυμία και φθηνά δεν σημαίνει ότι είσαι φτωχός. Θυμηθείτε: εκτός από το ντύσιμο υπάρχουν πάρα πολλά έξοδα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια οικογένεια. Δεν είναι μοναδική μας υποχρέωση να εντυπωσιάσουμε την κοινωνία». Και νομίζω ότι είναι έχει δίκιο και είναι απόλυτα εύστοχο αυτό που είπε.

Εάν έχετε επιπλέον χρήματα, κάντε κάποια επένδυση ή αποταμίευση αντί να ξοδεύετε όλα τα χρήματα σας σε ρούχα. Αγοράστε ένα καλό επώνυμο ρούχο στο παιδί σας σε μια ειδική περίσταση.

Ποιότητα

Μερικές φορές υπάρχει τεράστια διαφορά στην ποιότητα των επώνυμων και των μη επώνυμων ρούχων, αλλά μερικές φορές η ποιότητα των μη επώνυμων παιδικών ρούχων είναι εξίσου καλή με τα επώνυμα παιδικά ρούχα, επομένως φροντίστε να ελέγξετε την ποιότητα πριν αγοράσετε.

Υπάρχουν πολλές μάρκες παιδικών ρούχων που διαθέτουν ποιοτικά προϊόντα όπως η Disney. Θα πρέπει να ελέγxετε όλες τις μάρκες που αγοράζετε εάν θέλετε ρούχα από 100% βαμβάκι για τα παιδιά σας. Η  Disney συνήθως βγάζει casual ρούχα για τα παιδιά, αλλά υπάρχουν και ορισμένες περιστάσεις όπως είναι τα Χριστούγεννα που πάντα βγάζει και καλά ντυσίματα για τα παιδιά σας.

Αντοχή

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ρούχα των μεγάλων σχεδιαστών παιδικών ρούχων είναι αρκετά ανθεκτικά και μπορούν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια, αλλά τα παιδιά σας θα φορούν τα ίδια ρούχα σε όλη τους τη ζωή;

Μην παρασύρεστε και μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα και έτσι θα δεν θα τους πηγαίνουν τα ρούχα που τους πήρατε πριν από λίγο καιρό όσο ακριβά και να τα πληρώσετε. Δυστυχώς τα παιδικά ρούχα δεν είναι προϊόν επένδυσης και τα χρήματα που ξοδεύετε δυστυχώς δεν αξιοποιούνται στο έπακρο. Έτσι, αντ’ αυτού, είναι προτιμότερο να αγοράσετε μη επώνυμα ρούχα που μπορείτε να τα πετάξετε ή να τα δωρίσετε όταν δεν θα πηγαίνουν στα παιδιά σας.

Στυλ

Τα επώνυμα ρούχα δεν έχουν τεράστια γκάμα προϊόντων, ενώ στα μη επώνυμα ρούχα μπορείτε να βρείτε πολύ μεγαλύτερη γκάμα ρούχων και έχουν επίσης ωραία και μοντέρνα σχέδια. Οι μη επώνυμες μάρκες παιδικών ενδυμάτων, όπως η funky kids, η ΑΚΟ, η Canada House, η UBS2 και άλλες, έχουν πολύ ωραία παιδικά ρούχα online που είναι κομψά και μοντέρνα.

Αν θέλετε διασκεδαστικά ρούχα με έντονα χρώματα για τα μικρά σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να προτιμήσετε φθηνά παιδικά ρούχα που δεν είναι επώνυμα.

Αλλά τελικά, εξαρτάται από εσάς, να αγοράσετε όποιο προϊόν θέλετε. απλά βεβαιωθείτε ότι είναι τα κατάλληλα για τα παιδιά σας. Επίσης, μην αγοράζετε επώνυμα παιδικά ρούχα online λόγω της πίεσης που νιώθετε από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αν όμως σας αρέσουν τα επώνυμα ρούχα και θέλετε να τα αγοράσετε για τα παιδιά σας, απλά κάντε το.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειο