ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ MI&MO!
Close
Παντανάσσης 24 Πάτρα 26221
09:00 - 21:00
Συμβουλές για να οργανώσετε τα συρτάρια των παιδιών σας

Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως αν στα συρτάρια τα παιδικά ρούχα δεν είναι τακτοποιημένα, πρώτον πιάνουν περισσότερο χώρο και δεύτερον είναι δύσκολο να βρούμε γρήγορα αυτό που θέλουμε. Εδώ είναι ένας εύχρηστος οδηγός βήμα προς βήμα για να αναδιοργανώσετε τα συρτάρια σας, ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρίσκεται αυτό που ψάχνετε για να ντύσετε το παιδί σας.

Σλιπάκια

Βάλτε το σλιπάκι σε μια επίπεδη επιφάνεια, διπλώστε τον καβάλο προς τα πάνω για να ταιριάξει με τη ζώνη. Διπλώστε κάθε πλευρά στη μέση.

slipaki

Μπόξερακια

Διπλώστε το μποξεράκι στη μέση σε στυλ χοτ ντογκ. Διπλώστε τον καβάλο έτσι ώστε το σλιπ να μοιάζει με ένα μακρύ παραλληλόγραμμο. Διπλώστε στη μέση, από κάτω μέχρι τη ζώνη.

Φανελάκι με τιράντες

Ξαπλώστε το φανελάκι έτσι ώστε το μπροστινό μέρος να βλέπει προς τα κάτω. Διπλώστε στα τρίτα προς τη μέση. Διπλώστε στη μέση και μετά διπλώστε ξανά στη μέση για να κάνετε ένα τετράγωνο.

fanela tiranta

Μπουστάκι

Γυρίστε το μπουστάκι έτσι ώστε το μπροστινό μέρος να είναι στραμμένο προς τα κάτω. Διπλώστε τους ιμάντες προς τα κάτω για να συναντήσετε την ταινία και, στη συνέχεια, διπλώστε κάθε πλευρά στη μέση, τη μία πάνω στην άλλη.

mpoustaki

Κάλτσες

Τοποθετήστε τη μια κάλτσα πάνω στην άλλη. Διπλώστε τα δάχτυλα των ποδιών για να ταιριάξουν με τις φτέρνες και μετά διπλώστε άλλη μια φορά για να συναντήσετε την κορυφή.

kaltses

Βάλτε τα όλα στο συρτάρι

Πάρτε οποιοδήποτε βαθύ κουτί (τα κουτιά παπουτσιών λειτουργούν τέλεια!) και αντί να τα στοιβάζετε όλα, ευθυγραμμίστε τα κάθετα. Τοποθετήστε το κουτί στο συρτάρι και απολαύστε την ατελείωτη χαρά που προκαλεί.

syrtari

Καλή οργάνωση στα συρτάρια σας.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειο