ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ MI&MO!
Close
Παντανάσσης 24 Πάτρα 26221
09:00 - 21:00

Η ιδέα του babyfeat γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2011 από την Δήμητρα και την Εβίτα.
Εκείνη την εποχή η Δήμητρα, μαμά της Μυρτώς 2 ετών, ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της και η Εβίτα μόλις είχε αποκτήσει το πρώτο της παιδί τον Ηλία.

Έχοντας διαλέξει, με την υποστήριξη των συζύγων μας, να μείνουμε σπίτι να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, πήραμε την απόφαση να μοιραστούμε τις προσωπικές μας εμπειρίες και πρακτικές με εργαλείο το babyfeat.

 

P5092349

Με το babyfeat θέλανε να προωθήσουν την αλληλεγγύη, την προσφορά, τον διάλογο, την εναλλακτική οικονομία και την οικολογική συνείδηση, δημιουργώντας μία γειτονιά όπου μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες, συναισθήματα, εμπειρίες και παιδικά ρούχα με επίκεντρο τα παιδιά.

Εμπνευσμένο από την λέξη baby=μωρό και από το feat=κατόρθωμα έχουμε το babyfeat=μωροκατόρθωμα!!!

Το feat επίσης παραπέμπει ηχητικά στο feet=πόδια που μας θυμίζουν τα ακαταμάχητα ποδαράκια των παιδιών μας και παράλληλα το συνδέουμε με το οικολογικό αποτύπωμα που στο babyfeat θα ενθαρρύνουμε να μοιάζει με ποδαράκι μικρού παιδιού! Έτσι, το babyfeat είναι το μωρόκατόρθωμά μας, η ώθηση που μας δίνουν τα παιδιά μας να φτιάξουμε ένα πιο ανθρώπινο και αισιόδοξο μέλλον.

Με τις αγγελίες μας – χαρίζω, ανταλλάσσω, πουλάω – βρίσκουμε τρόπο να κάνουμε χώρο στις ντουλάπες μας βοηθώντας έτσι τον πλανήτη με την μείωση της κατανάλωσης των πρώτων υλών και τον γείτονά μας που θα βρει ότι χρειάζεται από έμπιστα χέρια!! Με τις αγγελίες ζητάω βρεφικά ρούχα, δίνουμε την ευκαιρία σε νέους φίλους μέσω της εναλλακτικής οικονομίας να μας βοηθήσουν να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Στο μάρκετ υποστηρίζουμε τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις οικογενειακές παραγωγές και τα χειροποίητα, γιατί έτσι αναπτύσσονται οι τοπικές αγορές και αναζωογονείτε η εγχώρια οικονομία.

Στην γειτονιά μας περιμένουμε να γνωριστούμε με άλλες οικογένειες της περιοχής μας, δημιουργώντας φιλίες πέρα απο το διαδίκτυο, αναπτύσσοντας τους ορίζοντες των παιδιών και την αλληλεγγύη μεταξύ οικογενειών !!!

Στο τετράδιο μας θα βρείτε όσα η Εβίτα και Δήμητρα βρίσκουν αξιόλογα και θέλουν να μοιραστούν μαζί σας !!! Μαγειρεύουμε και γράφουμε για τις τροφές, παίζουμε με τα παιδιά και προτείνουμε, βρίσκουμε λίγο χρόνο και δημιουργούμε, και για όσα αφορούν τις οικογένειες μας και την κοινωνία μας αρθρογραφούμε?.

Με την σελίδα εθελοντισμός θέλουμε να προωθήσουμε την κοινωνική προσφορά και να δώσουμε στα παιδιά μας τις βάσεις που χρειάζονται να είναι ευαίσθητοι, χρήσιμοι, σκεπτόμενοι πολίτες στην κοινωνία. Είμαστε σε επικοινωνία και συνεργαζόμαστε με τις οργανώσεις που παρουσιάζουμε γιατί πιστεύουμε στο έργο τους και ευχόμαστε να σας δώσουμε έμπνευση να τους υποστηρίξετε και εσείς !!

Και οι ιδέες μας συνεχίζουν να υλοποιούνται! Η καινούργια μας σελίδα με έμπνευση τα παιδιά παρουσιάζει γονείς που ξεκίνησαν μια δουλειά, ένα χόμπι, μια οργάνωση με αφορμή την καινούργια τους γονική ταυτότητα!

 • View olosomi forma koritsi canada mprostaΕπιλογή

  Παιδική ολόσωμη φόρμα ροζ για κορίτσι ( Canada House)

  6 ετών, 10 ετών, 12 ετών 44.90
 • View VH1150.REDΕπιλογή

  Παιδικό σετ φόρμας για αγόρι της Marvel Κόκκινο

  3 ετών, 4 ετών, 6 ετών, 8 ετών, 10 ετών 44.90
 • View VH1339.GREYΕπιλογή

  Παιδικό σετ φόρμας για κορίτσι LOL SUPRISE μαύρο 5-10 ετών.

  5 ετών, 6 ετών, 7 ετών, 8 ετών, 9 ετών, 10 ετών 24.90

Newborn Essentials Checklist

Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης για το πρώτο παιδί, υπάρχει μια ποικιλία στενών συμμάχων που συνήθως προσφέρουν πολύτιμη συμβουλευτική υποστήριξη σχετικά με τους τύπους βρεφικών εργαλείων που πρέπει να αγοράσετε. Δίνουν πολλές ιδέες για τον παιδικό εξοπλισμό. Αυτά τα πράγματα είναι πολλά και πρέπει να δημιουργήσετε περισσότερα από πέντε μητρώα για να τα λογοδοτήσετε αποτελεσματικά.

Όλοι γνωρίζουμε ότι κανείς δεν θέλει να έχει περιττά πράγματα στο σπίτι του, αλλά οι προσδοκίες ενός γονέα να καλωσορίσει το πρώτο μωρό τους κρατά όλους προετοιμασμένους από κάθε άποψη. Αυτές οι καταστάσεις της απόκτησης παιδιών κάνουν ακόμη και τους πιο δύσκολους ανθρώπους στην κοινωνία να είναι προσεκτικοί λόγω του πανικού και άλλων απροσδόκητων πραγμάτων. Κανείς δεν θέλει να μπλέξει όταν πρόκειται για γονική μέριμνα.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να σπάσετε το κεφάλι σας όταν βρίσκετε τα τέλεια εργαλεία για το αγαπημένο σας παιδί. Η παρακάτω λίστα θα σας προσφέρει τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε για να φέρετε το νεογέννητο μωρό στο σπίτι και να παρέχετε εξαιρετική ανατροφή των παιδιών σας.

1. Τσάντα για πάνες – Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των εξαιρετικών σακουλών για πάνες: έχουν πολλές τσέπες για αποθήκευση, επιφάνειες από μικροΐνες/αδιάβροχες και έχουν ιμάντες για σακίδιο. Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία σχεδίων που είναι τέλεια για όλους τους φροντιστές. Επίσης, υπάρχουν οικονομικές τσάντες πάνας που έχουν καλές συσκευασίες. Κάναμε την έρευνα για εσάς και βρήκαμε τις καλύτερες τσάντες για βρεφικές πάνες στην αγορά!

2. Soft Carrier – Οι μαλακοί μεταφορείς είναι ιδανικά για άτομα που δεν τους αρέσει να αποχωρίζονται τα παιδιά τους, αλλά θέλουν να κυκλοφορούν μαζί τους. Οι μαλακοί μεταφορείς διαθέτουν μια σειρά από στυλ που μετακινούνται εύκολα. Οι μεταφορείς σάς δίνουν τη δυνατότητα να μετακινηθείτε συζητώντας με τους φίλους σας ενώ φροντίζετε τα παιδιά σας.

3. Κάθισμα αυτοκινήτου – Σύμφωνα με τους νόμους, είναι υποχρεωτικό να έχετε ασφαλή καθίσματα αυτοκινήτου όταν έχετε ένα μικρό παιδί. Μετά τον τοκετό του παιδιού, το νοσοκομείο δεν μπορεί να σας επιτρέψει να βγείτε με ένα τέλειο κάθισμα αυτοκινήτου που θα είναι άνετο για το παιδί σας. Υπάρχουν και τα βρεφικά καλάθια φτιαγμένα με εξαιρετικό χερούλι που μπορείτε να αγοράσετε. Στη σύγχρονη αγορά, είναι εύκολο να αποκτήσετε πολλές μάρκες αυτών των αντικειμένων σε προσιτές τιμές και στυλ που θα ευνοήσουν τον προϋπολογισμό σας.

4. Μαξιλάρι θηλασμού – Τα μαξιλάρια θηλασμού είναι μερικά από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να έχει μια θηλάζουσα μητέρα, επειδή παίζουν σημαντικό ρόλο στην τοποθέτηση του παιδιού στη βέλτιστη θέση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Μπορείτε να λάβετε μια ποικιλία επιλογών, συμπεριλαμβανομένου του περιγραμμένου ρυθμιστή θέσης, ο οποίος έχει έναν ιμάντα κοπής που είναι απαραίτητος για να κρατάτε το μαξιλάρι θηλασμού σε μια άνετη θέση.

5. Καρότσι – Χρειάζεστε μόνο ένα φιλαράκι ή καρότσι για το νεογέννητο μωρό σας. Ωστόσο, πριν αγοράσετε ένα καρότσι για το παιδί σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει έναν τέλειο προσαρμογέα που είναι απαραίτητος για το μοντέλο παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε ένα καρότσι με πλαίσιο, το οποίο έχει μόνο ρόδες και κουφώματα. Ενισχύει την άνεση και την ασφάλεια για το παιδί σας.

6. Ρούχα Θηλασμού – Ως θηλάζουσα μητέρα, για να αποφύγετε τη διαρροή μέσα από τις μπλούζες, συνιστάται να έχετε τουλάχιστον δύο μπλούζες, που ευρέως αναφέρονται ως ρούχα θηλασμού. Είναι επίσης προστατευτικά εργαλεία για το στήθος.

7. Φόρμουλα και μπουκάλια – Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν την κατάλληλη στιγμή να παρουσιάσουν τα μπουκάλια στα παιδιά τους. Ωστόσο, το χρειάζεστε πολύ νωρίτερα από το χρόνο που θα σκεφτείτε να ταΐσετε το παιδί σας. Είναι διαφόρων τύπων που περιλαμβάνουν θηλές κλασικού στυλ, πλαστικά μπουκάλια χωρίς BPA, επενδύσεις μιας χρήσης και τεχνολογία βαλβίδων μείωσης αερίων. Ως θηλάζουσα μητέρα, θα πρέπει να επιλέξετε τη φόρμουλα με σύνεση μεταξύ των σκευασμάτων σόγιας, μείωσης της παλινδρόμησης και βιολογικών σκευασμάτων.

8. Θήλαστρο – Το θήλαστρο είναι μια από τις τέλειες λύσεις που προτείνουν οι ιατροί για τις μητέρες που θηλάζουν. Βοηθά στην καθιέρωση σταθερής παροχής γάλακτος. Μπορείτε να βρείτε πολλές μάρκες θήλαστρων. Είναι οικονομικό να νοικιάσετε μια αντλία νοσοκομειακής ποιότητας αντί να αγοράσετε μια νέα. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσετε την καθαρότητά του για να το επιστρέφετε.

9. Πανιά για τα ρεψίματα – Αυτά είναι άλλα βασικά απαραίτητα για τα νεογέννητα που πρέπει να έχετε στο σπίτι σας. Θα πρέπει να κρατάτε τουλάχιστον 15–20 πανιά ρέψης. Αυτά τα ρούχα πρέπει να είναι πάντα προσεγμένα. Αφού τα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να τα πλύνετε και να τα στεγνώσετε πριν τα χρησιμοποιήσετε ξανά.

10. Πιτζάμες – Συνιστάται για τις μητέρες να ντύνουν τα νεογέννητα μωρά τους με μονοκόμματη πιτζάμες στα πρώτα στάδια μετά τη γέννηση γιατί εμποδίζει το περιττό φτύσιμο από τα ρούχα μετά από λίγο καιρό μετά το ντύσιμο.

11. Νυχοκόπτη – Είναι υγιές να κόβετε τα νύχια του παιδιού σας τακτικά. Τα σωματίδια σκόνης μπορεί να παγιδευτούν στα μακριά νύχια του μωρού. Μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες επειδή στα περισσότερα παιδιά αρέσει να βάζουν τα χέρια τους στο στόμα όταν παίζουν. Επιπλέον, πρέπει να σημειώσετε ότι τα νύχια των παιδιών μεγαλώνουν πιο γρήγορα από αυτά των ενηλίκων. Μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς εάν το παιδί σας ξύσει το στήθος ενώ θηλάζει. Το μωρό μπορεί επίσης να βλάψει το σώμα του με τα νύχια εάν δεν τα κόψετε. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν κόβετε αυτά τα νύχια για να αποφύγετε να προκαλέσετε σοβαρούς τραυματισμούς στα δάχτυλα του παιδιού. Υπάρχουν διαφορετικά μεγέθη και σχέδια κουρευτικών μηχανών που πωλούνται από πολλούς χονδρεμπόρους και λιανοπωλητές σε προσιτές τιμές. Συνιστάται να λαμβάνετε προφυλάξεις χρησιμοποιώντας τα καλύτερα νυχοκόπτη που διαθέτουν φως και μεγεθυντικό φακό. Είναι χρήσιμο γιατί ενισχύει την ακρίβεια και σας βοηθά να βλέπετε καλά τα νύχια του μωρού. Αφού χρησιμοποιήσετε αυτές τις νυχοκόπτες, θα πρέπει να τις πλύνετε πριν τις αποθηκεύσετε. Η διαδικασία θα αποτρέψει τη βακτηριακή μόλυνση και τη σκουριά. Θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητα και την αντοχή τους.

12. Πιπίλες ύπνου – Μερικές μητέρες δυσκολεύονται στη διαδικασία να κοιμηθούν τα μωρά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες τακτικές για να ηρεμήσετε το παιδί σας και να του επιτρέψετε να κοιμάται γρήγορα, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε αποτελεσματικά τις καθημερινές σας εργασίες. Οι τρεις κορυφαίες συστάσεις που βοηθούν τους γονείς και τα παιδιά σε αυτή τη διαδικασία περιλαμβάνουν την εκμάθηση όλων των απαραίτητων δεξιοτήτων παρακολουθώντας το DVD που είναι γνωστό ως The Happiest Baby on the Block, μαζεύοντας μια ποικιλία από πιπίλες στο σπίτι σας και κάνοντας αγορές τουλάχιστον δύο ή περισσότερων Swaddlers . Ένα από τα καλύτερα Swaddlers της αγοράς είναι το Miracle Blanket. Είναι αποτελεσματικό για να τυλίξετε το μωρό ζεστά για να το ηρεμήσει να κοιμηθεί πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

13. Εμβολιασμός – Συνιστάται να κάνετε τα εμβόλια για όλα τα άτομα που θα έρθουν σε επαφή με το παιδί σας στα αρχικά στάδια μετά τη γέννηση. Είναι προστατευτικά πράγματα που εμποδίζουν το παιδί να προσβληθεί από περιττή γρίπη που μπορεί να αποκτηθεί από το στόμα ή με άλλα μέσα. Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, συνιστάται να προσφέρετε εμβόλια σε αδέρφια, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, συγγενείς, φροντιστές ή οποιοδήποτε άλλο άτομο στο σπίτι τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από τη γέννηση του μωρού. Όλοι όσοι είναι πιθανό να έρθουν σε επαφή με το μωρό μετά τον τοκετό θα πρέπει να κάνουν αυτούς τους εμβολιασμούς για να προστατεύσουν το μωρό από τη γρίπη και άλλες μολυσμένες ασθένειες. Η διαδικασία θα επιτρέψει στο παιδί να γίνει υγιές και ενεργητικό στα πρώτα στάδια της ζωής του.

14. Σφήνα για βρεφική κούνια – Εάν το μωρό σας έχει παλινδρόμηση οξέος, ΓΟΠ ή δυσκολεύεται να κοιμηθεί, μια σφήνα κούνιας μπορεί σίγουρα να βοηθήσει στο άνοιγμα των οδών της ρινικής οδού και να επιτρέψει έναν καλό ύπνο. Ένα από τα κύρια ζητήματα είναι ότι τα μωρά γλιστρούν κάτω από τη σφήνα και οι περισσότερες σφήνες είναι φτιαγμένες από φτηνό αφρό που κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να κοιμάται. Είναι σημαντικό να πάρετε μια σφήνα από αφρό μνήμης, έτσι ώστε το κεφάλι, ο λαιμός και οι ώμοι του βρέφους να μπορούν να διαμορφωθούν στη σφήνα και να μην γλιστράει κάτω.

15. Bassinet ή Co-sleeper – Μετά τη γέννηση, τα νεογέννητα παιδιά θέλουν πάντα να κοιμούνται κοντά στη μητέρα τους. Νιώθουν ζεστασιά και ασφάλεια κοντά στις μαμάδες τους. Για τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση, είναι σκόπιμο να τους αγοράζετε συνεργάτες ύπνου. Είναι φανταστικός παιδικός εξοπλισμός που τους επιτρέπει να κοιμούνται με εξαιρετική άνεση. Μπορείτε να στερεώσετε με ασφάλεια τους συντρόφους στο μεγάλο κρεβάτι και να αφήσετε το μωρό να κοιμάται ελεύθερα αφού απολαύσει ένα γεύμα. Τα παιδιά απολαμβάνουν και αισθάνονται ασφαλή όταν κοιμούνται στις λεκάνες.

16. Κρέμες για άλλαγμα – Πρέπει να κρατάτε τα οπίσθια του νέου παιδιού σας ασφαλή αγοράζοντας κρέμα για πάνες υψηλής ποιότητας για αυτό. Είναι προστατευτικά εργαλεία για μικρά παιδιά. Στις σύγχρονες αγορές, υπάρχουν πολλές μάρκες κρέμες για πάνες που πωλούνται από τοπικά και ηλεκτρονικά καταστήματα σε προσιτές τιμές. Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτά που παρασκευάζονται με φυσικά συστατικά που είναι αποικοδομήσιμα και ως εκ τούτου φιλικά προς το περιβάλλον μετά τη χρήση. Συνήθως έχουν μεταξύ 12 και 20 τοις εκατό συστατικά οξειδίου του ψευδαργύρου. Για τις μητέρες που χρησιμοποιούν τις υφασμάτινες πάνες, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε οι κρέμες που επιλέγουν για τα παιδιά τους να μην έχουν πετρέλαιο. Το πετρέλαιο είναι ένα αντιδραστήριο που προκαλεί υψηλά επίπεδα ερεθισμών και φθείρεται εύκολα από το ύφασμα.

17. Πάνες και μαντηλάκια – Μία από τις προκλητικές διαδικασίες για τις μητέρες που έχουν νέα παιδιά είναι να επιλέξουν τη σωστή στρατηγική για τις πάνες για αυτά που θα εξυπηρετεί επαρκώς τις ανάγκες τους. Προηγουμένως, μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού, οι άνθρωποι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τις υφασμάτινες πάνες, αλλά βρήκαν τη διαδικασία τρομακτική επειδή δεν λειτουργούσαν αποτελεσματικά σύμφωνα με τις προσδοκίες τους. Κατά συνέπεια, χρησιμοποίησαν τις πάνες «eco», οι οποίες είναι καλύτερες από τα προηγούμενα ρούχα, επειδή τα υλικά που τις κατασκευάζουν είναι βιοδιασπώμενα και ως εκ τούτου ανακυκλώσιμα. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους χρήσης είναι το Diaper Dabbler που σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε νέες πολυάριθμες μάρκες και να αξιολογήσετε αυτές που λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσετε ολόκληρες συσκευασίες που μπορεί να πάνε χαμένες. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφτείτε τα ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής όπως το Amazon και να ελέγξετε το Amazon Mom,

18. Ψηφιακό θερμόμετρο – Εάν έχετε ένα νεογέννητο μωρό, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα λειτουργικό ψηφιακό θερμόμετρο στο σπίτι σας. Τις πρώτες εβδομάδες μετά τον τοκετό του μωρού, το παιδί μπορεί να παρουσιάσει υψηλά επίπεδα περιττών πυρετών. Αυτοί οι πυρετοί απαιτούν ιατρική φροντίδα. Επομένως, με ένα ψηφιακό θερμόμετρο, θα μπορείτε να λαμβάνετε τις ακριβείς θερμοκρασίες σώματος του παιδιού. Εάν το μωρό παρουσιάζει ακραίους πυρετούς, μπορείτε να το πάτε στον γιατρό για άμεσες εξετάσεις. Η διαδικασία θα ενισχύσει την κατάλληλη προστασία της υγείας του παιδιού.

19. Βιβλίο Αναφοράς – Στις σύγχρονες αγορές, μπορείτε να προμηθευτείτε μια ποικιλία από εγχειρίδια οδηγιών για μικρά μωρά που πωλούνται σε διαφορετικά καταστήματα σε λογικές τιμές. Baby 411είναι ένα από τα καλύτερα εγχειρίδια που χρησιμοποιούνται από χιλιάδες μητέρες στον κόσμο για να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες για τα παιδιά. Επί του παρόντος, ο οδηγός βρίσκεται στην έκτη έκδοσή του. Σε αυτό το βιβλίο, μπορείτε να λάβετε βασικές λεπτομέρειες για το πώς να διατηρείτε την καθαριότητα των μωρών και πώς να τα ταΐζετε με ισορροπημένες δίαιτες. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να λάβετε πολύτιμες πληροφορίες για το πώς πρέπει να ντύνετε τα μωρά σε διαφορετικές εποχές του χρόνου. Οι συγγραφείς του εγχειριδίου οδηγιών Baby 411 ήταν έξυπνοι επειδή συνεργάστηκαν με έμπειρους ιατρούς όταν έγραφαν το βιβλίο. Συνεργάζονται επίσης με ειδικευμένους παιδίατρους για να κάνουν ουσιαστικές ενημερώσεις για να διασφαλίσουν ότι το εγχειρίδιο καλύπτει περιεκτικές λεπτομέρειες που θα είναι επωφελείς για τις θηλάζουσες μητέρες. Κυρίως, αυτά τα εγχειρίδια περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για παιδιά ηλικίας 0-12 ετών.

 • View Μη Διαθέσιμοpaidiki forma gia agori me dinosauroΕπιλογή

  Παιδικό Σετ Φόρμα για Αγόρι Dino ΑΚΟ 2-10

  3 ετών, 4 ετών, 5 ετών, 6 ετών, 8 ετών, 10 ετών, 24 μηνών 26.99
 • View 26% SALESset forma agori spiderman actionΕπιλογή

  Παιδικό Σετ Φόρμα για Αγόρι Spiderman κόκκινο (Action)

  3 ετών, 4 ετών, 5 ετών, 6 ετών, 24 μηνών Original price was: €22.99.Current price is: €17.00.
 • View HU1014.BLACKΕπιλογή

  Παιδικό φόρεμα για κορίτσι, βελούδινο με την Minnie της Disney Μάυρο

  3 ετών, 4 ετών, 6 ετών, 8 ετών 36.90
0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειο